Nota informativa

Hola!

Torno a estar activa al món cibernètic, però a mig gas. Tot i així, us deixo un parell de propostes que cal tenir en consideració:

1. Congrés, “Arqueología de la agricultura y la ganadería en la Alta Edad Media europea (Siglos V-X)”, Facultat de Lletres de la Universitat del País Basc (Vitoria), 15 i 16 de novembre. Es realitzaran ponències sobre estudis arqueològics sobre ramaderia i pràctiques agrícoles altmedievals a partir d’estudis de restes arqueofaunístiques i arqueobotànics, així com anàlisis paleoambientals per recompondre el paisatge de l’època.

2. I Postgrau de Gestió i Tractament Digital dels Documents Històrics, Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents (UAB), Barcelona. “L’objectiu principal d’aquest postgrau és potenciar el coneixement del patrimoni documental mitjançant la formació de professionals amb una preparació sòlida en la crítica documental, amb un domini solvent de les noves tecnologies que poden aplicar-se i amb una bona capacitat, resolutiva i creativa, que millori les seves estratègies de difusió. Aquests professionals podran posar en valor aquest patrimoni per fer-lo visible a qualsevol sector de la nostra societat sigui especialitzat o no.” Per més informació, consulteu aquest blog.

Fins aviat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s